Čokoláda a kakao
Řazení produktů
Výpis produktů
Nealkalizované plnotučné kakao v bio kvalitě. Toto kakao je plné antioxidantů a flavonoidů. Je to prvotřídní kakao, které v běžném obchodě nenajdete.
Nové kakao s nízkým podílem těžkých kovů. Pochází z projektu na obnovu praleza ze Sierra Leone. Obsahuje nízké množství Kadmia a Niklu. Nealkalizované kakao v bio kvalitě....
Prvotřídní nerafinované kakaové máslo, žádná chemie. Voňí jako pravá čokoláda.
Single origin bio 60% čokoláda. Země původu kakaové hmoty a kakaového másla: Peru.
Bílá čokoláda bez lecitinu v bio kvalitě.
Bio čokoláda mléčná 39% bez lecitinu
Česká bio čokoláda z Peruánských kakaových bobů, Peruánského kakaového másla, třtinového cukru a himalájské soli.
Skutečná raw čokoláda z Peruánských bio kakaových bobů vyrobená v České Republice.
Vysoce kvalitní čokoláda bez zbytečných ingrediencí.
Skladem. Nová várka dorazila 21.7.2025 Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná fantasticky. Vypěstováno a vyrobeno v Peru.
Bio 85% čokoláda bez lecitinu vyrobena z Peruánských surovin v Brně.
Poctivý bio marcipán z mandlí a medu.
100% Bio světlý nugát s obsahem 43% lískových ořechů, bez arašídů a palmového oleje.
Skladem. Naše 100% čokoláda také v prášku pro rychlejší rozpustnost a manipulaci. Hlavní složka kvalitní čokolády, žádný cukr, žádná chemie. 100% čokoláda, která voní a chutná...
Single origin Peruánská bio kakaová hmota ve formě pecek.
Prvotřídní deodorizované kakaové máslo, žádná chemie.
Čistá kakaová hmota ideální na pečení, výrobu zmrzliny, ganáží, pralinek, nebo jako základ pro mléčné nebo jiné procentní čokolády.
Kakaové máslo v peckách vhodné na cukrařinu nebo pečení. V nabídce máme i deodorizované kakaové máslo v bio kvalitě za stejnou cenu.




